Wie,Wat,Waar,Wanneer?

Wat u moet weten voor u boekt.

Wat?

Een wandeling door Parijs waarin een Nederlandse gids en professionele verhalenverteller de duistere geschiedenis van Parijs vertelt.

Wanneer?

De tours vinden het hele jaar door plaats van maandag tot en met zondag. 

Tijd & duur:

Waar?

September t/m  juni:     19:30 tot 22:00

Juli en augustus:            20:30 tot  23:00

De tour start bij de fontein op Place du Chatelet in het 1e arrondisement en eindigt op 49 Rue des Écoles in Quartier Latin.

Na afloop heeft u de optie om met de gids terug te wandelen naar de startlocatie of uw eigen weg te gaan.

Aantal deelnemers:

Prijs:

€25 per persoon voor een tour van 2,5 uur. 

Betaling vooraf via bankoverschrijving. TIP geven mag, maar is niet verplicht!

De reguliere tour heeft  groepen van maximaal 17 deelnemers. 

Privétour:

Annuleren & restitutie:

Annuleren of reduceren van de boeking kan tot 72 uur voor aanvang van de tour, daarna is een restitutie niet meer mogelijk. Een privé-tour kan tot 7 dagen voor aanvang van de tour worden geannuleerd. Bent u TE LAAT en de groep is al vertrokken? Dan is er geen restitutie mogelijk. Haakt u om welke reden dan ook halverwege af, ook dan is er geen restitutie.

Privé-tour boeken? Dit is mogelijk voor groepen van tussen de 10 en 30 personen. Tijdstip en dag mogen hierbij afwijken van onze reguliere tours. De kosten zijn hierbij €25 per persoon. 

Mail hiervoor naar freakytoursparis@gmail.com

Bij de school tour raden wij maximaal 20 scholieren per tour aan. Bij meer dan 20 scholieren worden deze bij voorkeur over verschillende avonden opgesplitst. Bent u met 21-30 leerlingen en lukt opsplitsen niet, dan bent u ook met de hele groep welkom. Per scholier of begeleider zijn de kosten € 25. 

Leeftijdsgrens:

vanaf 11 jaar, mits uw kind een koele kikker en liefhebber van duistere verhalen en geschiedenis is. Neem het karakter van uw kind in beschouwing. De verhalen worden niet aangepast bij aanwezigheid van een minderjarige. Neem bij twijfel contact op. 

Weersomstandigheden:

Zorg ervoor dat u het weerbericht van tevoren bekijkt, zodat u bij regen of kou de juiste kleding aan heeft! Regen of kou is voor ons geen reden om de tour te annuleren. Alleen bij zeer extreme weersomstandigheden (code oranje of code rood) annuleren wij in overleg met u de tour.

Covid-19

 

Wij zijn open en de gids is gevaccineerd. Op dit moment zijn mondkapjes buiten niet meer verplicht in Frankrijk, dus wij laten u vrij in uw keuze. We respecteren de hygiëneregels en  rekenen verder op ieders gezond verstand.