top of page

Wie,Wat,Waar,Wanneer?

Wat u moet weten voor u boekt.

Wat?

Een wandeling door Parijs waarin een Nederlandse gids en professionele verhalenverteller de duistere geschiedenis van Parijs vertelt.

Wanneer?

De tours vinden het hele jaar door plaats van maandag tot en met zondag. 

Tijd & duur:

Waar?

Freaky Tour

De Moord Tour

September t/m april:     20:00 tot 22:00

Mei t/m augustus:          21:00 tot  23:00

Jan t/m Dec:                   10:00 tot 12:00

Prijs:

De Freaky Tour start bij Hotel de Ville in het 4e arrondissement en eindigt op 1 Rue Saint-Julien le Pauvre, in Quartier Latin.

De Moord Tour start en eindigt bij de uitgang van metro Buttes-Chaumont in het 19e arrondissement.

Aantal deelnemers:

De Freaky Tour heeft groepen van maximaal 20 deelnemers.

De Moord Tour heeft groepen van maximaal 12 deelnemers.

De privétour heeft groepen van maximaal 45 deelnemers.

€25 per persoon voor een tour van 2 uur. 

Betaling vooraf via bankoverschrijving. Tip is welkom, maar zeker  niet verplicht!

Privétour:

Annuleren & restitutie:

Annuleren of reduceren van de boeking kan tot 24 uur voor aanvang van de tour (Vanaf 48 uur voor aanvang tegen € 5,00 administratiekosten per persoon), daarna is een restitutie niet meer mogelijk. Een privétour kan tot 7 dagen voor aanvang van de tour worden geannuleerd. Bent u TE LAAT en de groep is al vertrokken? Dan is er geen restitutie mogelijk. Haakt u om welke reden dan ook halverwege af, ook dan is er geen restitutie.

Privétour boeken? Dit is mogelijk voor groepen van tussen de 10 en 45 personen. Tijdstip en dag mogen hierbij iets afwijken van onze reguliere tours. De kosten bedragen €400  voor 10 tot 16 personen. Daarboven hanteren wij de reguliere prijs van €25 per persoon. 

Mail hiervoor naar freakytoursparis@gmail.com

Bij de school tour raden wij maximaal 30 scholieren per tour aan. Bij meer dan 30 scholieren worden deze bij voorkeur over verschillende avonden opgesplitst. Bent u meer dan 30 leerlingen en lukt opsplitsen niet, dan bent u ook met de hele groep welkom. Per scholier of begeleider zijn de kosten € 25. 

De Moord Tour is 16+ en de Freaky Tour is vanaf 11 jaar, mits uw kind een koele kikker en liefhebber van duistere verhalen en geschiedenis is. Neem het karakter van uw kind in beschouwing. De verhalen worden niet aangepast bij aanwezigheid van een minderjarige. Neem bij twijfel contact op met freakytoursparis@gmail.com

Weersomstandigheden:

Zorg ervoor dat u het weerbericht van tevoren bekijkt, zodat u bij regen of kou de juiste kleding aan heeft! Regen of kou is voor ons geen reden om de tour te annuleren. Alleen bij zeer extreme weersomstandigheden (code oranje of code rood) annuleren wij in overleg met u de tour.

Covid-19

 

Wij zijn open en de gids is gevaccineerd. Op dit moment zijn mondkapjes buiten niet meer verplicht in Frankrijk, dus wij laten u vrij in uw keuze. Wij respecteren de hygiëneregels en rekenen verder op ieders gezond verstand.

Leeftijdsgrens:

bottom of page