Wie,Wat,Waar,Wanneer?

Wat u moet weten voor u boekt.

Wat?

Een wandeling door Parijs waarin een Nederlandse gids en professionele verhalenverteller de duistere geschiedenis van Parijs vertelt.

Wanneer?

De tours vinden het hele jaar door plaats van dinsdag tot en met zondag.  LET OPUitzonderlijk gesloten op: 2 t/m 4 oktober 2020

Tijd & duur:

Waar?

 

Freaky Tour: 

Najaar 19.30 - 22.00  Voorjaar 20.00 - 22.30 Zomer 20.30 - 23.00

De tour start bij de fontein op Place du Chatelet in het 1e arrondisement en eindigt op 49 Rue des Écoles in Quartier Latin.

Na afloop heeft u de optie om met de gids terug te wandelen naar de startlocatie of uw eigen weg te gaan.

Aantal deelnemers:

Prijs:

€22 per persoon voor een boeking voor 3 personen of meer. 

Bij een boeking voor 1-2 personen zijn de kosten €25 per persoon.  Betaling vooraf via bankoverschrijving. €20 voor middelbare scholen. TIP geven mag, maar is niet verplicht!

Privétour:

De reguliere tour heeft kleine groepen van maximaal 13 deelnemers. 

Annuleren & restitutie:

Annuleren of reduceren van de boeking kan tot 72 uur voor aanvang van de tour, daarna is een restitutie niet meer mogelijk. Een privé-tour kan tot 7 dagen voor aanvang van de tour worden geannuleerd. Bent u TE LAAT en de groep is al vertrokken? Dan is er geen restitutie mogelijk. Haakt u om welke reden dan ook halverwege af, ook dan is er geen restitutie.

Privé-tour boeken? Dit is mogelijk voor groepen van tussen de 5 en 20 personen. Tijdstip en dag mogen hierbij afwijken van onze reguliere tours. Voor groepen tot en met 5 personen zijn de kosten hierbij €25 per persoon. Groepen vanaf 6 personen betalen de reguliere prijs van €22. 

Mail hiervoor naar freakytoursparis@gmail.com

Leeftijdsgrens:

Bij de school tour raden wij maximaal 20 scholieren per tour aan. Bij meer dan 20 scholieren worden deze bij voorkeur over verschillende avonden opgesplitst. Bent u met 21-30 leerlingen en lukt opsplitsen niet, dan bent u ook met de hele groep welkom. Per scholier zijn de kosten €20 in plaats van de gebruikelijke €22. Verder mag er ook per avond één leraar met 50% korting (€11) mee.

vanaf 11 jaar, mits uw kind een koele kikker en liefhebber van duistere verhalen en geschiedenis is. Neem het karakter van uw kind in beschouwing. De verhalen worden niet aangepast bij aanwezigheid van een minderjarige. Neem bij twijfel contact op. 

Weersomstandigheden:

Zorg ervoor dat u het weerbericht van tevoren bekijkt, zodat u bij regen of kou de juiste kleding aan heeft! Regen of kou is voor ons geen reden om de tour te annuleren. Alleen bij zeer extreme weersomstandigheden code oranje of code rood annuleren wij in overleg met u de tour.

Covid-19

Wij zijn tussen 28 februari & 13 juli 2020 gesloten gebleven. Sinds 14 juli zijn we weer open voor kleine groepen van maximaal 10 personen. De privé-tours zijn welkom met 20 personen. De gids heeft altijd een masker op en wij vragen de bezoekers hetzelfde te doen bij een gemengde groep. Als de groep uit een enkele familie bestaat, is voor hen een masker niet verplicht. Verder rekenen wij op ieders gezond verstand.