top of page

Koptekst 1

Rachella laat de historie tot leven komen tijdens een huiveringwekkende 2 uur durende avondwandeltocht door Parijs. 8 kinderen tussen 13-15 jaar bleven geboeid. Paris will never be the same.... ! 
Zelfs nu we thuis zijn wordt er nog nagepraat over de details van de moord van Japanse seriemoordenaar. Namens ons allemaal heel veel dank!!!!

Absolute aanrader om deze tour te doen, we (gezin met pubers) hebben ervan genoten. Rachella kan heerlijk beeldend vertellen, waardoor je achteraf nog van sommige aspecten gruwelt. We rilden niet alleen van de koude wind. We weten nu dat Parijs niet alleen een romantische stad is (geweest), er is meer en we willen meer. Ook meer verhalen van Rachella, op naar de volgende keer.

Ontzettende leuke tour. Rachelle vertelde het op een hele spannend en boeiende manier. Heel erg meeslepend. Voor wie Parijs vanuit een andere kant wilt bekijken is het zeker een aanrader.

In december heb ik, samen met mijn ouders en een vriendin, ons door Rachella laten rondleiden door Parijs. Het was een regenachtige en koude avond, dus hebben goed gebibberd (niet alleen van de spannende verhalen). Toch hadden we het niet niet anders willen doen. Tijdens het kerstdiner herinnerden mijn ouders me er aan dat ze (en ik ook) het een fantastische ervaring vonden! Ook als je Parijs al wat beter kent, is de freaky tour een aanrader!

Door haar waar gebeurde griezelverhalen laat Rachella het oude Parijs weer tot leven komen. We wonen al lang in Parijs maar hebben toch weer wat geleerd! We hebben genoten van de tour; een echte aanrader!

Lisette Leclercq 

Rachella bezit de kunst om de tijd van toen in het hier en nu te laten herleven . Met haar beeldende manier van vertellen neemt ze je mee naar plekje is Parijs waar het ooit anders was....
Wij, gezin ( kids 15,14,12) hebben ontzettend van de verhalen en van Rachella als persoon genoten.
Het is een absolute waardevolle aanvulling, een echt aanrader!

         Femke Haans/ Erix

Dit was echt het hoogtepunt van ons tripje naar Parijs! Mijn dochters van 15 en 11 hebben ook echt genoten (en gelukkig ook nog kunnen slapen na de tour ;)) Rachella vertelde de meest fascinerende verhalen op zo'n beeldende manier dat het echt tot leven kwam allemaal. Een hele bijzondere manier om Parijs te ontdekken!

Rachella neemt je met haar beeldende verhalen mee naar de duistere historie van Parijs. Wij hebben als familie met 2 kinderen van 15 en 13 deze tour gedaan en vonden het fantastisch. Vandaag overdag hebben we nog enkele plekken opnieuw gezien en de kinderen herhalen de verhalen die indruk op hun hebben gemaakt. Echt een aanrader!

Wij zijn als gezin mee geweest. Met 2 kinderen van 16 en 12. We hebben genoten van de tour, de verhalen. Parijs in het donker. Rachella weet iedereen te boeien met haar stem en mimiek.
Echt een aanrader wat ons betreft!

Geweldig om op zaterdagavond door Parijs te wandelen met Rachella en haar freaky verhalen! Rachella weet de verhalen uit het verleden te koppelen aan het heden waardoor je echt gaat nadenken over waarom er gebeurt is wat er is gebeurt. En loopt die ene meneer nu misschien wel weer in Parijs rond???
Wij hebben een toffe avond gehad! Freaky Tours is echt een aanrader

Rachella is een echte verhalenverteller. Je wordt in het verhaal gezogen. Erg knap. Leuk om de achteraf steegjes met de spannende verhalen te zien en te horen. Ook onze dochters van 12 en 13 hebben genoten.

Deze tour is echt een aanrader. Rachella heeft ons meegenomen door Parijs, langs plekken met spannende verhalen. En Rachella kan echt boeiend vertellen! Wij hebben ervan genoten! Een hele leuke herinnering aan Parijs. Dank je wel Rachella!

Ik ril nog na van de tour van het afgelopen weekend! Rachella slaagt erin om gruwelijke verhalen zo beeldend te vertellen dat je het helemaal voor je ziet, maar ze is gelukkig ook zo grappig dat je er vervolgens geen nachtmerries van krijgt. Oké, misschien heb ik er een beetje van gedroomd.. ;) Heel bijzonder, bedankt!

bottom of page