Freaky Tours Paris

Place du Chatêlet (ontmoeting voor de palmfontein langs de Seine), 75001 Parijs

freakytoursparis@gmail.com

©2018 Freaky Tours Paris proudly made with Wix.com

Rachella laat de historie tot leven komen tijdens een huiveringwekkende 2 uur durende avondwandeltocht door Parijs. 8 kinderen tussen 13-15 jaar bleven geboeid. Paris will never be the same.... ! 
Zelfs nu we thuis zijn wordt er nog nagepraat over de details van de moord van Japanse seriemoordenaar. Namens ons allemaal heel veel dank!!!!

Dit was echt het hoogtepunt van ons tripje naar Parijs! Mijn dochters van 15 en 11 hebben ook echt genoten (en gelukkig ook nog kunnen slapen na de tour ;)) Rachella vertelde de meest fascinerende verhalen op zo'n beeldende manier dat het echt tot leven kwam allemaal. Een hele bijzondere manier om Parijs te ontdekken!

Absolute aanrader om deze tour te doen, we (gezin met pubers) hebben ervan genoten. Rachella kan heerlijk beeldend vertellen, waardoor je achteraf nog van sommige aspecten gruwelt. We rilden niet alleen van de koude wind. We weten nu dat Parijs niet alleen een romantische stad is (geweest), er is meer en we willen meer. Ook meer verhalen van Rachella, op naar de volgende keer.

In december heb ik, samen met mijn ouders en een vriendin, ons door Rachella laten rondleiden door Parijs. Het was een regenachtige en koude avond, dus hebben goed gebibberd (niet alleen van de spannende verhalen). Toch hadden we het niet niet anders willen doen. Tijdens het kerstdiner herinnerden mijn ouders me er aan dat ze (en ik ook) het een fantastische ervaring vonden! Ook als je Parijs al wat beter kent, is de freaky tour een aanrader!

Door haar waar gebeurde griezelverhalen laat Rachella het oude Parijs weer tot leven komen. We wonen al lang in Parijs maar hebben toch weer wat geleerd! We hebben genoten van de tour; een echte aanrader!

Ontzettende leuke tour. Rachelle vertelde het op een hele spannend en boeiende manier. Heel erg meeslepend. Voor wie Parijs vanuit een andere kant wilt bekijken is het zeker een aanrader.